چرا جوش ســـــــــر به ســــــــــــر میلگـرد


  • صرفه جویی 20 درصدی در مصرف میلگرد.
  • افزایش مقاوم سازی سازه در برابر زلزله.
  • اتصال سر به سر به صورت فوج.
  • امکان اتصال با 10 سانت ریشه.
  • نیاز به نیروی انسانی کمتر (دو نفر)
  • کاهش حمل و نقل ها با توجه به کاهش مصالح مصرفی.
  • افزایش سرعت جوشکاری
  • پرکردن فرم سفارش
این شرکت با افتخار آمادگی خود را جهت انجام کلیه امور اجرایی مربوط به پروژه های کوچک و بزرگ در تمام نقاط ایران تحت نظر متخصصین ایرانی و ژاپنی اعلام می دارد و با سرعتی بی نظیر (2000 عدد اتصال بصورت روزانه ) کمک شایانی در ارزش آفرینی و پیشبرد سریع پروژه های شما می نماید.

اطلاعات تکمیلی در مورد دستگاه جوش سر به سر میلگرد

جوش سر به سر میلگرد چیست؟
فرآیند جوش سر به سر میلگرد و یا در اصطلاح فورجینگ سر به سر میلگرد در سال ۱۹۵۲ میلادی و بیشتر به منظور کاربرد در صنایع حمل‌ونقل ریلی ژاپن ابداع شد، اما با افزایش ساخت‌وساز و رشد سازه‌های شهری و بلندمرتبه سازی، توجه به مقاوم‌سازی، استحکام بیشتر و حفظ امنیت جانی و مالی این نوع جوش در اهمیت قرارگرفته و به دلیل ضریب ایمنی بالای آن و کاهش هزینه‌ها، جوش سر به سر میلگرد وارد حوزه ساخت‌وساز گردید. در این روش به جای بر روی هم قرار دادن‏ بخش انتهایی میلگردها، دو سر میلگرد به وسیله اعمال حرارت در دمای مشخص و سپس فشار هیدرولیکی(که به دو سر میلگرد وارد می‌آید) به یکدیگر اتصال داده می‌شود.
سخنان سيامك صراف، مدیرعامل شركت بازرگاني صراف درباره نحوه اجراي جوش سر به سر ميلگرد :
سخنان سيامك صراف، مدیرعامل شركت بازرگاني صراف درباره نحوه اجراي جوش سر به سر ميلگرد : دستگاه با ایجاد حرارت بالا، حاصل از سوختن گاز اکسیژن و استیلن (در حدود 1200 تا 1300 درجه سانتی‌گراد) در دو سر آرماتوری که می‌خواهند به یکدیگر متصل شوند، باعث ایجاد پیوند بین دو آرماتور می‌شود به طوری که اتم‌ها در دو لبه آرماتور در اثر حرارت و فشار بالا بدون ایجاد تغییر شیمیایی با هم آمیخته و امتزاج صورت می‌گیرد و سطح یکپارچه‌ای فراهم می‌آورند.
صرفه‌جویی های یکی از مزایابی استفاده از دستگاه جوش سر به سر میلگرد می باشد . صرفه‌جویی در مصرف میلگرد حدود 20 تا 30 درصدی با حذف اورلپ و پرت، صرفه‌جویی در زمان اجرای کار و افزایش سرعت جوشکاری، نیاز به نیروی انسانی کمتر (دو نفر)، کاهش حمل‌ونقل‌ها با توجه به کاهش مصالح مصرفی و همچنين اتصال میلگردهای غیرقابل‌مصرف (پرت) به یکدیگر و استفاده مجدد آنها از جمله مهم‌ترين مزيت‌هاي اين روش مي‌باشند.
روش جوشكاري سر به سر ميلگرد در مقاومت سازه هم نقشي تعیین‌کننده دارد. بدين معني كه با توجه به کاهش مصرف میلگرد وزن اصلی سازه کم شده و متناسب با آن از نیروهای ثقلی جانبی نیز کاسته می‌شود و در نتیجه مقاومت سازه در مقابل زلزله افزایش خواهد یافت. ضمن اينكه با توجه به كاهش حجم و تراکم میلگردها در نقاط اتصال،امکان ویبره بهتر فراهم مي‌شود و درگیری بتن با میلگرد ها افزایش خواهد یافت. علاوه بر اين در جوش سر به سر ميلگرد افزایش مقاومت در نقطه اتصال را شاهديم به طوری كه مقاومت در این نقطه بالاتر از سایر نقاط در طول میلگرد بوده و کیفیت مقطع اتصال، همان کیفیت مقطع اصلی میلگرد را به دليل حفظ خواص متالوژیکی میلگرد دارا مي‌باشد.
از جمله تست های انجام‌شده بر روی آرماتورهایی که با این روش جوش داده‌شده‌اند، تست کشش می‌باشد. این تست در آزمایشگاه‌های معتبری مانند دانشگاه شریف و امیرکبیر نیز انجام‌شده که در تمامی نمونه‌ها شکست از میلگرد پایه بوده و هیچکدام از شكست‌ها در نقطه اتصال نبوده است.

تنها دارنده مجوز از مرکز تحقیقات مسکن و راهسازی ایران

گواهی دانشگاه امیرکبیر

گواهی دانشگاه امیرکبیر
آزمون کشش بر روی نمونه های جوش داده شده به روش فورجینگ

گواهی دانشگاه شریف

گواهی دانشگاه شریف
تست کشش جوشر به سر میلگرد توسط دانشگاه صنعتی شریف

گواهینامه وزارت صنعت و معدن

گواهینامه وزارت صنعت و معدن
گواهینامه وزارت صنعت و معدن جمهوری اسلامی ایران

تاییدیه فنی وزارت مسکن

تاییدیه فنی وزارت مسکن
تاییدیه فنی وزارت مسکن جمهوری اسلامی ایران

بخش های مختلف دستگاه

سیــــــــــــــــــــــلندر فشار

سیــــــــــــــــــــــلندر فشار

پمپـــــــــــــــ هیدرولیکی برقی

پمپـــــــــــــــ    هیدرولیکی برقی

اره مخصوص برش آرماتور

اره مخصوص برش آرماتور

نازل
.

نازل  <br/> .

کلیــــــــــــــــــد الکتریکی

کلیــــــــــــــــــد الکتریکی

گیــــــــــــــــره نگهدارنده میلگرد

گیــــــــــــــــره نگهدارنده میلگرد
021 66596467
021 66596466
021 66434877

مزایابی جوش سر به سرمیلگرد به درصد

  • کاهش هزینه ها20%
  • افزایش سرعت30%
  • افزایش امنیت50%